Om vårA produCenter

Vi levererar en rad produkter av hög kvalité från välkända europeiska märken.

CURAPROX

CURAPROX  - varumärket från Curaden - som levererar förstklassiska schweiziska munvårdsprodukter. Curaden har engagerat sig för munhälsan sedan 1972. Curaden har ett nära samarbete med tandläkare för att utveckla exceptionella CURAPROX produkter. Produkterna är attraktiva, skonsamma och effektiva, något användaren tycker mycket om. Det är kul att borsta tänderna med CURAPROX produkter. Man kan se positiva resultat, och våra vackra produkter motiverar dig att rengöra noggrannt. En viktig del av Curadens arbete är att utbilda och certifiera tusentals tandläkare runt om i världen

REGEDENT

Regedent AG är ett schweiziskt företag med huvudkontor i Zürich/Schweiz. Tack vare många års erfarenhet av regenerativ tandvård och implantat erbjuder REGEDENT skräddarsydda produkter och högkvalitativa lösningar som gör det möjligt för proffs att förbättra patienternas hälsa och livskvalitet.

REGEDENT utvecklar, tillverkar och marknadsför innovativa, kliniskt orienterade lösningar inom regenerativ tand- och implantatbehandling för optimal behandling och långsiktiga resultat.

DENTAL RATIO®

Kärnan i DENTAL RATIO® är en tro och ett löfte om att leverera implantatlösningar av hög kvalitet till ett lågt pris utan kompromisser. De är specialiserade på tandimplantat och levererar produkter till förmånliga priser för käkkirurger, oralkirurger, parodontister, tandläkare och tandtekniker. Detta inkluderar ett brett utbud av lösningar.

Dental Ratio® vill göra det möjligt för sina kunder att behandla fler patienter på ett enkelt, tillförlitligt och kostnadseffektivt sätt. Detta gör DENTAL RATIO® till en oöverträffad leverantör inom implantologi.
gå tilL BUTIK